MelonEgyüttes

YOUTUBE

Ha unod a non-stop mulatóst és szeretnéd, hogy rendezvényeden a retró zenék mellett mai rádióslágerek is felcsendüljenek, akkor válassz minket!

Rólunk

Három fiatalból álló lelkes csapatunk azzal a céllal jött létre, hogy rendezvényeden igényes repertoárral szórakoztassuk vendégeidet!

Mobirise

Vica

Együttesünkben a mindig mosolygós Vica testesíti meg a jókedvet és a derűt! Otthonosan bánik énekhangjával, ő az aki megjelenésével és kisugárzásával mindenkit elvarázsol a fellépések alkalmával.

Laci

17 éve rabja a hangszerének. Mindig talál magának valami új elfoglaltságot, amivel fejlesztheti képességeit. Ha éppen nem a hangszerén gyakorol, akkor a számítógép előtt szerez zenét más formációknak, vagy éppen az együttes demó anyagán dolgozik.

Szabika

Fiatal kora ellenére nagyon tehetséges és rutinos gitáros. A Melon Együttes mellett az ajaki Intenzív Zenekarban koptatja a húrokat és hangszálait ! Állandóan gyakorol – a faterja szerint ki sem lehet szedni a gitárt a kezéből! 
Ő képviseli a zenekarban a kemény rock vonalat, de bármelyik más stílusban is megállja a helyét !
Ahogyan láthatjátok, igazi mosolygós gyerek.

Szolgáltatásunk

Más formációk példáját követve esküvők esetében mi is a Zenekar & DJ felállás mellett döntöttünk 2021-től!
Összefoglalva ( "röviden" ) :

Az utóbbi években megváltozott kis országunk esküvői kultúrája. A sok esetben délután kezdődő ceremóniák miatt éjfél és hajnal 1 óra tájékán az idősebbek és a kisgyerekes családok elvonulnak pihenni. Ezt követően az ott maradó, többnyire fiatalokból álló csapat figyelme is lankad vagy más zenei irányba terelődik.

Erre kínálunk megoldást a DJ személyében, aki tőlünk eltérően rengeteg más műfajt képes felsorakoztatni:
- Deep House
- Minimal Techno
- Chill...
- Tropical House

Az együttesben arra az elhatározásra jutottunk, hogy 2021-től a muzsikálást a menyasszonytánc végéig vállaljuk. Időrendileg ezt kb. hajnal 1 óráig datáljuk. Természetesen, ha túlcsúszik a program és 01:00 órakor nem ér véget a menyasszonytánc, ennek megfelelően folytatjuk a zenélést és amikor a pár elvonul átöltözni a menyecske vagy újasszonytánchoz, addig mi leszerelünk és a DJ egy rövid 20-30 perces technikai átállást/átszerelést követően folytatja a vendégek szórakoztatását.

Amennyiben szükséges mi is szívesen ajánlunk DJ-t.
Ellenben, ha ismerősi körötökből szeretnétek valamelyik számotokra szimpatikus helyi DJ-t leszerződtetni, mi azt is támogatjuk!

Melon Együttes

Mobirise

Sipos Dani

DannyD.

 2021-től a Melon Együttes DJ partnere DannyD. ! 

Mobirise

Melon Együttes

© Copyright Melon Egyuttes 2020  - Minden jog fenntartva!