Melon Együttes

Keress minket Facebookon is!

A formációnk

Vica
Énekesnő

Együttesünkben a mindig mosolygós Vica testesíti meg a jókedvet és a derűt! Otthonosan bánik énekhangjával, ő az aki megjelenésével és kisugárzásával mindenkit elvarázsol a fellépések alkalmával.

Laci
Billentyűs-Énekes

17 éve rabja a hangszerének. Mindig talál magának valami új elfoglaltságot, amivel fejlesztheti képességeit. Ha éppen nem a hangszerén gyakorol, akkor a számítógép előtt szerez zenét más formációknak, vagy éppen az együttes demó anyagán dolgozik.

Szabika
Gitáros-Énekes

Fiatal kora ellenére nagyon tehetséges és rutinos gitáros.  Állandóan gyakorol – a faterja szerint ki sem lehet szedni a gitárt a kezéből!
Ő képviseli a zenekarban a kemény rock vonalat.
Ahogyan láthatjátok, igazi mosolygós gyerek.


Zenekar után Dj?

 

A csapatunkról bővebben

Esküvői Dj és élőzene?

Miért ne kedveskedhetnél a vendégeidnek egy este két produkcióval is?!

DannyD. és a Melon Együttes kiváló választás mindazoknak, akik a hagyományos élőzenét követően a hajnal következő részét egy Dj társaságában szeretnék eltölteni.

A szeletelős minimaltól a Boney M. slágerein keresztül egy kis Guns N' Roses-szal bezárólag itt minden terítékre kerül ilyenkor!

Dani egy nagyon rutinos Dj, aki nem ilyed meg a különféle zenei kihívásoktól! Kelet-Magyarországon több éve rezidenskedik a helyi szórakozóhelyeken, emelett a híres hajdúszoboszlói Hotel Aurum és a hozzá tartozó komplexumok állandó hangulatfelelőse.

Mobirise

Zenekar és esküvői Dj szolgáltatás

DannyD.

DANNY D.

Mobirise

Szárazjégeffekt & Esküvői Dj

Sipos Dani

Rendezvények színvonalas lebonyolítása!

Melon Együttes

© Melon Együttes 2021 - Minden jog fenntartva!